joomla 1.6

Morgen komen de Rotkwijlers......

De Melkweg, Amsterdam

Wsup dan honden,

Morgen is het dan zo ver. Na 7 jaar is de beruchte Onderhonden crew terug met een compleet nieuw album: 'Rotkwijlers'

Dus kom morgen avond met je hele roedel naar de Melkweg in Amsterdam om het feestje samen met de Onderhonden te vieren. Vanaf 20:00u gaan de deuren open. en om 21:00u kicken onze support acts; Frietboer, Surya, Patrice en Engel af. Zorg dus dat je op tijd bent, en niets van dit nu al legendarische feest mist!

Mocht je jouw tickets alvast willen bestellen dan kan dat via Ticketmaster.nl , en ben je verzekerd van een plekkie en CD. Want het album krijg je van ons natuurlijk gewoon bij je kaartje. (Op vertoon van je ticket bij de ingang van het concert)

De schade is nog steeds maar 15 euro (+Lidmaatschap van de Melkweg)

Dus we zien je daar!! Woef!

De Onderhonden komen!!

oh-logo1Woef,

Welkom in het nieuwe Onderhondenhok!! Na jaren geleden de deur van het Onderhondenhok dichtgetrokken te hebben, leek het ons een goed idee om de aankleding maar eens aan te passen aan het jaar 2011. Want bij een nieuw album en een nieuwe tour, hoort een nieuw Onderhondenhok!

Het hok lijkt nu misschien nog wat leeg, maar er zal de komende tijd steeds meer worden toegevoegd. Genoeg reden dus om terug te blijven komen op onderhonden.nl!

Het is bijna zo ver. Het nieuwe Onderhondenalbum is zo goed als klaar en de releasedatum staat gepland. Zaterdag 24 september zullen de Onderhonden in de Melkweg (Amsterdam) weer ouderwets gaan knallen.

Nieuwe raps, beats en scratches van de oude rotten in het vak. Hardcore hiphop met de nodige ervaring en vooral humor. De voorverkoop is reeds begonnen, dus zorg dat je op tijd kaarten bemachtigd. We gaan weer feesten als beesten! Kaarten kun je bestellen op www.ticketmaster.nl ,en als je bij de release party je kaart bij je hebt, krijg je van ons het nieuwe album er gewoon bij!! Tot de 24e September !!! Woef!!!

Making of Rotkwijlers

Woef! Daar zijn we dan. Hieronder kun je de making of bekijken van het nieuwe Onderhonden album 'Rotkwijlers'. Gewoon een korte impressie van wat er zich afspeelde in Januari in de Plutonium Bunker te Haarlem. Dus leun achterover , kauw op je bot, en ben getuige van de opname taferelen bij de Onderhonden.Pagina 4 van 4

<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Download Rotkwijlers

Rotkwijlers'Rotkwijlers'

Download op iTunes

Download de App

 onderhonden-button

 DOWNLOAD DE ONDERHONDEN APP NU !!!

StoreIconApple

StoreIconAndroid

Volg ons

facebook      hyves      twitter      0youtube

Wie zijn er online

We hebben 9 gasten online