joomla 1.6

Video: Onderhonden op het Good Heavens Festival

Het weer hadden we mee!! Ondanks de voorspellingen van regen, hebben we het droog gehouden in Oldenzaal. We waren te gast op het Good Heavens Festvival, waar ondere andere ook de ex-Simple Minds, Chefs Special, Co & Flow, Handsome Poets en nog een hele kluit andere acts speelden.De Onderhonden stonden op de Rebel stage, en hieronder vindt je een kleine impressie van de sfeer tijdens deze choatische, maar erg hypede show! Enjoy! WOEF!!


Onvoorspelbaar geblaf!!

Onderhonden @ De Piek


Het bovenstaande stukje stond laatst in Zeeland in de kranten. Leuk voor op de site dachten we! We zien je morgen dan natuurlijk weer in De Meester in Almere !! Woef!

Nieuwe videoclip & App in Apple AppStore

onderhonden-buttonWoef!

Zoals jullie van ons gewend zijn is er vaker een stilte voor de storm bij de Onderhonden, maar nu hebben we toch weer iets om over te blaffen.

Het heeft iets langer geduurd dan dat het plan was, maar de Onderhonden app is nu dan toch ook echt verkrijgbaar voor de iPhone, iPad en iPod touch. Dus zonder al te veel gelul zou ik zeggen DOWNLOAD DIE APP GRATIS EN VOOR NIETS!!!


In de app vindt je nieuws, muziek, foto's, gesprekken op twitter (waar je zelf natuurlijk ook aan deel kunt nemen), en zelfs een live functie waarmee je bij optredens foto's kunt maken die rechtstreeks in de app verschijnen.

Klik gewoon even op het onderstaande knoppie en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom de Onderhonden. Zo simpel is dat !!

Als klap op de vuurpijl is onze nieuwe videoclip "Rauwdouwers" vanaf dit moment ook te zien!! Dus genoeg om even je roedel voor wakker te schudden, en met z'n allen even een keer goed te blaffen tegen de rest van de toys in de scene.
Dus we wensen iedereen veel plezier en we zien jullie uiteraard bij de shows!! Tot gauw!


Awoeoeoeoeh!!!

 Happy New Woef!!

Yo iedereen een woef nieuwjaar gewenst namens de Onderhonden!!

En om het nieuwe jaar goed te beginnen knallen we het jaar in met een optreden op De Rauwe School @ 5-elementz in Amsterdam! Kom allemaal langs de Entree is 5 eutjes en de zaal gaat open om 21:30.

Pagina 2 van 4

<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Download Rotkwijlers

Rotkwijlers'Rotkwijlers'

Download op iTunes

Download de App

 onderhonden-button

 DOWNLOAD DE ONDERHONDEN APP NU !!!

StoreIconApple

StoreIconAndroid

Volg ons

facebook      hyves      twitter      0youtube

Wie zijn er online

We hebben 7 gasten online