joomla 1.6

De Onderhonden App is uit !!!!

Woef allemaal,

Het is niet voor niets bijna 2012. En voor een crew die in 1997 gestart is met het maken van tering herrie is het dan ook eens tijd om wat stappen in de digitale wereld te zetten. Dus zonder al te veel gelul presenteren we jullie De Onderhonden App!!!

De app is gratis verkrijgbaar in de Android Marketplace en dus vanaf dit moment voor iedereen met een Android telefoon of tablet te downloaden. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het Onderhondenhok. Tourdata, video's, twitter, facebook, nummers en nog veel meer, vanuit je luie stoel en zelfs als je onderweg bent! (Of scan de QR code hieronder om hem meteen te installeren !)

Nu hoor ik de Apple liefhebbers al zeggen; "Hey maar ik dan met m'n iphone en ipad ?"

Geen nood of stress! De app is ook aangeboden bij Apple en zal binnen een paar weken verkrijgbaar zijn in de App  store. Dan kunnen alle fans dus ook op hun iphone en ipad de app downloaden. Nog even geduld dus!

Mocht je nou geen Android of iOS toestel hebben, maar gebruik maken van een Blackberry, Windows Phone of Nokia OVI toestel. (Of je hebt geen zin om op Apple te wachten). Dan hebben we de app ook als 'WebApp' versie uitgebracht! Door op je mobiele toesel naar deze link op het internet te gaan; http://tinyurl.com/oh-webapp  kun je de app alsnog op je telefoon of tablet gebruiken.

Dus check het uit, installeer de app en verspreid het woord!!

We zien je bij de shows!!

QR-promo-android-01

 

Onderhonden @ Occupy Amsterdam

Dus dat, Gisteren waren we aan het protesteren op de Dam in Amsterdam, en de eerste filmpjes duiken her en der al op. Hieronder zullen we de verzameling van Onderhonden filmpjes over Occupy en diverse interviews verzamelen. In elk geval dank voor jullie support! En laat je stem horen waar mogelijk!!
Even blaffen....

Nieuwe Shows!Woef Allemaal!

Na een kleine digitale stilte gaat de hele roedel weer fijn verder met wat nieuwe optredens en wordt het tijd om een paar kleine vragen te beantwoorden. We krijgen vaak de vraag of het nieuwe album 'Rotkwijlers' op CD ook in de winkels of via postorder te verkrijgen zijn. Daar kunnen we eigenlijk op dit moment maar 1 antwoord op geven; Helaas, de fysieke CD van het album is alleen te verkrijgen bij onze optredens. Daarmee is het voor de echte fan natuurlijk een onmisbaar, exclusief onderdeel van de Nederhop collectie! Dus kom vooral naar de optredens om die plaat te scoren en getuige te zijn van een ouderwets knallend feestje!

Over optredens gesproken; 4 November spelen we in Poppodium P3 te Purmerend, en op 25 November kun je ons vinden in de Piek in Vlissingen! Meer optredens komen er nog bij, maar die kun je t.z.t. vinden in de agenda op deze website. We zien je dus morgen in Purmerend, en de 25e in Vlissingen.

Woef!!

Dank voor een dope avond!

oh-logo1Woef!! Was me dat even een feestje afgelopen zaterdag in de Melkweg.

We zijn nog aan het uithijgen van al het geblaf! Het leek ons dan ook niet meer dan logisch om even een kort bedankje te plaatsen op het Onderhondenhok.

Dus bij deze danken we alle fans, artiesten, vrienden en collega's die bij het spektakel waren en ervoor gezorgd hebben dat de Melkweg weer bijna aan renovatie toe was!! Hieronder nog een kleine impressie van de toegift, en uiteraard hopen we jullie allemaal te mogen verwelkomen bij de komende Onderhonden shows!
WOEF!!


 

Pagina 3 van 4

<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Download Rotkwijlers

Rotkwijlers'Rotkwijlers'

Download op iTunes

Download de App

 onderhonden-button

 DOWNLOAD DE ONDERHONDEN APP NU !!!

StoreIconApple

StoreIconAndroid

Volg ons

facebook      hyves      twitter      0youtube

Wie zijn er online

We hebben 12 gasten online